Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele vragen die vaak worden gesteld. Links kan je een categorie kiezen. Niet het antwoord gevonden dat je zoekt? Contacteer ons.

Praktische informatie

Goed nieuws! Wij zijn gewoon doorlopend open, slecht of goed weer.

Kom je langs voor een nieuwe of tweedehandswagen of voor een bezoek aan onze werkplaats? Er is een verschil in openingsuren.

Nieuwe & tweedehandswagens: maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 18 uur 30. En zaterdag van 10 uur tot 17 uur.

Werkplaats (onderhoud, herstellingen, magazijn...): maandag tot en met donderdag van 8 uur 30 tot 17 uur en vrijdag van 8 uur 30 tot 15 uur.

Dat kan zeker! Je zegt dit het best wanneer je een afspraak boekt zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wij hebben voor jou gratis koffie en wifi.

Carrect

Carrect is officiële dealer en hersteller van automerken Kia, Mazda, Citroën, Suzuki. Je vindt Carrect op 4 locaties: Vilvoorde, Meise, Dendermonde en Strombeek. In Strombeek kan je ook terecht voor herstellingen aan de carrosserie van je voertuig(en). Bovendien is Carrect 100% een familiebedrijf.

Carrosserie

Is er een tegenpartij? Vul altijd de nodige documenten in. 

Ben je verzekerd? Contacteer dan je verzekeringsmaatschappij en duid ons aan als hersteller. 

Onze carrosserie in Strombeek beschikt over het Eurogarant kwaliteitslabel. Zo ben jij altijd zeker van topwerk. Bovendien worden we erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Tip: tijdens de herstelling kan je — gratis en voor niks — een vervangwagen gebruiken!

Stockwagens

Neem even contact op: we kijken in onze nationale stock of bij andere dealers. Niet alle voertuigen die snel leverbaar zijn staan op onze stocklijst.